Úvod » Diskuzní fórum » dotaz na obchod s potravinami srpen 2017

Diskusní fórum

« zpět na otázky

dotaz na obchod s potravinami srpen 2017

Otázka:

Dobrý den, v obci není jediný otevřený obchod s potravinami. Toto by měla být jedna z prvotních starostí obecního zastupitelstva. Pokud mohu něco doporučit; místní samoobsluha na náměstí zřejmě patří obci, co takhle ji pronajmout případnému zájemci za symbolické nájemné-např pouze platby za energie, případně i její provoz částečně dotovat? Rozdrojovice snad až tak malé nejsou, probíhá výstavba nových domů a jsem přesvědčen, že místní občané by znovuotevření samoobsluhy, popř jiného obchodu s potravinami velice uvítali. děkuji

Odpověď:

Dobrý den,

do současné doby se nám nepodařilo sehnat zájemce, který by obchod provozoval ani za podmínek, že by Obec Rozdrojovice pronajala budovu za symbolické nájemné. Tak se snažíme hledat dál, pokud by jste věděli kdo by byl schopný obchod provozovat, tak budeme rádi za informaci.

Snaha zastupitelstava obce je současnou budovu sloužící pro prodej protravin, zrekonstuovat a dispozičně ji přebudovat na hospodárnější provozovnu potravin. Když se to podaří zrealizovat, tak doufáme, že porovozovatele potravin seženeme snáze.

S pozdravem ZO

Zaslat dotaz do diskuse

* Údaje označené hvězdičkou (*) jsou povinné.